esmaspäev, 17. november 2014

Pasta bologneset

Vaja läheb :
  • 2 dl vett
  • 2 küüslauguküünt
  • 2 sibulat
  • 300g tomatipastat
  • 400g hakkliha
  • 500g spagette
  • basiilikut
  • pool puljongikuubikut
  • soola













1
Võta pott. Pane sinna vesi ja supilusika jagu soola ning keeda selles spagetid. Kui spagetid on peaaegu pehmed, võta need tulelt ja nõruta.
2
Koori ja tükelda sibulad ning küüslauk. 
3
Võta pann. Vala sellele natukene õli. Vala sellele sibul ja küüslauk. Pruunista neid pisut. 
4
Seejärel lisa hakklliha ja pruunista ka seda. 
5
Lahusta puljongikuubik pooles klaasis soojas vees. Vala see pannile. Sega korralikult läbi ja seejärel lisa tomatipasta.
6
Kuumuta pannil olevat segu umbes 10 minutit, seni kuni on näha, et kaste on paksenenud.
Maitsesta soola ja pipraga.
7
Võta taldrik. Aseta taldrikule paras kuhi spagette ja tõsta peale kaste. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar